High6
 • Inloggen

Leden

 • Contactpersoon : Marco Pen

  Website : www.pencaravan.eu

  Biografie:
  Pen Caravans Enschede is al ruim 20 jaar een toonaangevend caravan- en camperbedrijf voor Nederland en Europa. Pen Caravans is officieel dealer van de caravanmerken Hobby en Fendt. U vindt ons in een gezellig en overzichtelijk pand langs de doorgaande weg van Enschede naar Glanerbrug, dicht tegen de duitse grensplaats Gronau en makkelijk bereikbaar via de A35. U treft bij ons een ruime keus aan caravans, campers, voortenten en kampeerartikelen.

 • Contactpersonen : Marcel Willemsen, Theo Willemsen

  Website : www.willemsen-schoonmaak.nl

  Biografie:
  Willemsen Schoonmaak heeft een vast team gediplomeerde specialisten. Onze medewerkers voeren éénmalige of periodieke opdrachten uit zoals schoonmaak onderhoud, vloeronderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging, e.d. en ondersteunen de parttimers die de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Er wordt gewerkt aan de hand van een vast werkprogramma dat vooraf, in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld.

 • Contactpersoon : Marcel Wiggers

  Website : www.wiggersmastercars.nl

  Biografie:
  Eigen wegen inslaan en daarmee op een unieke manier conventies doorbreken; dat is in het kort de filosofie van Wiggers Mastercars. Voorsprong door initiatief en volledige aandacht schenken; om autoliefhebbers steeds weer te verrassen met nieuwe invullingen van mobiliteit.

 • Contactpersoon : Robert Gerritsen

  Website : www.starlineoost.nl

  Biografie:
  Starline Oost is official Starline® en Jacuzzi® dealer.
  Zij zijn een begrip in de wereld van zwembaden, spa's, sauna's,stoomcabines en verwante producten.
  Starline Oost is gespecialiseerd in het realiseren van allerlei types zwembaden, compleet en deskundig afgewerkt en voorzien van betrouwbare installaties.
  Daarnaast geven we advies over inrichting, onderhoud, geven we gehele projecten vorm en realiseren deze.
  Kortom, voor al uw Wellness wensen is Starline Oost uw partner bij uitstek.

 • Contactpersonen : Julian Rietman, Thijs Leppink

  Website : www.leppink.nl

  Biografie:
  ICT, Cloud, VOIP, Webdesign en meer. Leppink heeft voor elk budget een oplossing op maat. Sinds 1995 helpen wij klanten met al hun ICT vraagstukken. In onze showroom van 200m2 in Haaksbergen kunnen wij zowel zakelijk als particulier adviseren.

 • Contactpersoon : Wouter Slosser

  Website : www.svaservice.nl

  Biografie:
  SVA Automaten Service is gevestigd te Haaksbergen en is een onafhankelijke full service organisatie. Wij hebben ruime ervaring en staan garant voor deskundigheid en goede service. Aan onze koffiemerken, machines en technische service stellen wij hoge eisen om zodoende een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te bereiken. Wij bieden een totale invulling van uw koffievoorziening.

 • Contactpersoon: Rick Voshaar

  Website : www.voshaar-schuttingen.nl

  Biografie:

  Voshaar Schuttingen is ruim vijf jaar geleden gestart met het leveren en plaatsen van hout beton schuttingen. In deze jaren is Voshaar Schuttingen uitgegroeid tot een begrip in Twente op haar vakgebied.
  Je kunt ook Voshaar Schuttingen terecht voor overkappingen, veranda’s, carports, schuttingpoorten en schuren/bergingen.

 • Contactpersonen : Evelien Scheltens, Robert Jan Sanders

  Website : www.sportboatstore.nl

  Biografie:
  Sportboatstore is het adres voor de beginnende en gevorderde watersporter met een voorliefde voor snelle sportboten. Of het nou gaat om stalling, onderhoud, verkoop van uw oude boot en de aanschaf van een nieuwe boot, u bent bij Sportboatstore op het juiste adres. Voor ons staat een ding centraal; als u maar kunt genieten van uw watersportactiviteiten

  Robert-Jan Sanders,
  Directeur, en oprichter
  In 2004 begonnen met een buitenboordmotor en uitgegroeid tot 1 van de grootste botenzaken in Nederland.

 • Contactpersonen : Norman Riewald

  Websitewww.hpnplus.nl

  Biografie:
  HPN+ is als uitzendbureau en bemiddelingpartner sinds februari 2010 actief.
  Wij streven ernaar om onze opdrachtgevers de kwaliteit en service te bieden die ze van ons mogen verwachten.
  Neem de proef op de som. Tot ziens bij het HPN+ team.

 • Contactpersoon : Gerwin Buursink

  Websitewww.lumahengelo.nl 

  Biografie:
  Luma Hengelo BV is een plaatwerk en konstruktiebedrijf met ruim 25 medewerkers, dat actief is sinds 1982. De producten die worden gemaakt, zijn over de hele wereld te vinden. De marktsegmenten waar Luma Hengelo BV werkzaam in is, is zeer divers. Variërend van machinebouw tot halfgeleiderindustrie en van interieurbouw tot landbouwmechanisatie. Luma Hengelo BV heeft in zijn ruim 25 jarig bestaan ook in heel veel disciplines ervaring opgedaan.

  Luma Hengelo BV gaat geen uitdaging uit de weg!

 • Contactpersoon : B.J. Amelink

  Websitewww.laminaatoutletenschede.nl 

  Biografie:
  Laminaatoutletenschede.nl is een vloerenspeciaalzaak waar naast de bekende merken laminaat vloeren alle benodigde accessoires, onderhoudsmiddelen en voor uw vloeren verkrijgbaar zijn. Naast de bekende merken zoals Witex, Castell, Krono, Quick step en Meister voert laminaatoutletenschede.nl haar huismerk laminaat. Daarnaast zijn wij een echte PVC Click specialist. Een kwalitatief hoogwaardige vloer in maar liefst 48 dessins, bijzonder scherp geprijsd. Indien gewenst kunnen wij u een monster van elke vloer toesturen. Bij laminaatoutletenschede.nl bent u verzekerd van een optimale garantie en kwaliteit.

 • Contactpersoon: Wim Hutten

  Website : www.huttenmetaal.nl 

  Biografie:

  Hutten Metaal Staalbouw is een familiebedrijf gespecialiseerd in de levering en montage van (complexe) staalconstructies.
  Wij stellen onze klant centraal en denken met u mee vanaf de eerste kennismaking.